El llagostí, protagonitza les jornades gastronòmiques d’Alcanar

  • Una quinzena de restaurants innoven amb el crustaci més ben valorat de la Terra Alta

VilaWeb
Redacció
28.05.2016 - 02:00

El llagostí d’Alcanar s’ha convertit en un referent gastronòmic al territori i ara ja va maridat amb vins proposats pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta. Per això a Alcanar li dediquen les V Jornades Gastronòmiques del Llagostí d’Alcanar.

El producte estrella dels restaurants d’Alcanar serà el llagostí fins al 26 de juny. Valorat i reconegut arreu arriba a les taules de manera tradicional i innovadora. Una quinzena d’establiments serviran menús especials amb un denominador comú: el producte estrella dels pescadors de les Cases.

Entre els menús destaquen els xupa-xups de foie amb llagostins i gelatina de romesco de La Marinada, les mandonguilles de rap i llagostins del Restaurant Chaparral, els canelons de rap i llagostins amb crema de marisc de La Costa, l’arròs negre amb llagostins i carxofes de la Lluna, la broqueta de llagostí amb tempura de Can Manel, els farcellets de verduretes amb bolets i llagostins de Casa Ramón i, el carpaccio de llagostí del Racó.

L’èxit del llagostí d’Alcanar ha fet que el 16 de juny, amb motiu del Dia Mundial de la Tapa, Alcanar s’afegeixi al CREG, Catalunya Regió Europea de la Gastronomia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any