El titular del jutjat número 3 de Reus ha ordenat l’obertura de judici oral de la peça principal del cas Innova i la peça separada segona contra vuit persones i dues societats mercantils. El procediment s’inicia pels suposats delictes prevaricació, malversació de cabals públics, falsedat documental, tràfic d’influències, defraudació a l’administració, emblanquiment de capitals i organització criminal.

Estan processats l’ex-director general del hòlding, Josep Prat; l’ex-batlle de Reus, Lluís Miquel Pérez; l’ex-director del CatSalut, Carles Manté; l’arquitecte Jorge Batesteza; l’ex-directora econòmica i financera del grup, Ester Ventura; l’ex-secretària, Natalia Torrell; l’ex-director d’obres i projectes, José Vicente Gómez; i el directiu d’Euroconsult, Sergi Luqui.

El jutge també obre judici contra les mercantils CCM Estratègies Salut, SL i BBATS Consuting and Projects, en qualitat de responsables civils directes.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb