Aquest cap de setmana es fa a Terrassa el sisè festival Elixir, centrat en la poesia. S’han programat vuit propostes repartides entre dissabte i diumenge. En serà el plat fort el recorregut de La ràtzia, dissabte al vespre. Començarà al Vapor Ventalló i anirà encapçalat per poetes com ara Dolors Miquel, Ajo & Judith Farrés, Laia Carbonell, Magalí Sare i Manel Fortià, amb convidada sorpresa inclosa. L’Elixir és el primer festival poètic dels Països Catalans accessible a capacitats diverses i traduït a la llengua de signes catalana (LSC). A més, enguany s’han reservat localitats d’un dels espectacles a dones que han estat víctimes de violència masclista.

Estripem! és l’espectacle inaugural de dijous, una proposta adreçada a la mainada. A la tarda es podrà veure l’Essència Elixir, un recital íntim en un espai secret i un convidat sorpresa amb la posta de sol de fons. Divendres a la tarda hi haurà Elixir Caravan, una caravana itinerant amb poesia d’Arthur Cravan recitada per Fèlix Pons i Jordi Busquets. El dissabte serà el dia fort. 

Abans de La ràtzia, al matí el públic podrà veure La poètica intangible, un espectacle creat en col·laboració amb Polítiques de Gènere i Horitzons i amb actrius del Teatro del Invisible. I, per tancar el festival, diumenge a la piscina hi haurà la Fi de festa, amb música, pícnic japonès i la intervenció del poeta Josep Pedrals.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]