Cacaolat

El comitè d’empresa de Cacaolat ha signat un pre-acord amb la direcció de l’empresa avui per a desconvocar la vaga indefinida a la fàbrica de Santa Coloma de Gramenet. Fonts coneixedores de la negociació han afirmat que el Departament de Treball ha proposat el document, que ha estat signat pels sindicats USOC, CCOO, UGT i CGT.

L’aturada de producció, que fa sis dies que dura, es va convocar per protestar pel calendari laboral que ha proposat l’empresa pel 2019. Segons que han pactat treballadors i directiva, els empleats només podran treballar cinc caps de setmana per torn els mesos de juny, juliol i setembre i un al desembre. En canvi, no serà possible fer-ho durant l’agost.

Així mateix, s’ha establert un període de tres setmanes de vacances seguides a l’estiu més deu dies a repartir al llarg de l’exercici. L’assemblea de treballadors decidirà en votació secreta aquest dimarts a les sis si accepta els termes.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb