Després de l’èxit de la primera Nit del Circ Valencià que es va fer l’any passat, aquest dissabte l’Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana organitza novament aquesta festa. Es farà a Castelló i vol ser una vetllada per a promocionar el circ fet al País Valencià per mostrar-ne tot el talent i potencial. Per això, els actes arrencaran amb un espectacle de carrer obert a tothom que es farà a la plaça de l’Hort dels Corders i anirà a càrrec de El Fedito, que oferirà un espectacle d’equilibris i malabars amb tot d’objectes quotidians. Tot seguit, es farà un col·loqui sobre la dona i el circ conduït per la pallassa Maria Colomer i amb la participació de Txetxe Folch de la companyia Recortable i Dainé, de circo Gran Fele.

El plat fort de la gran festa del circ valencià serà la gala, que es farà al Teatre Principal de Castelló. L’espectacle serà dirigit per la pallassa i humorista Jimena Cavalletti, comptarà amb música en directe de José Reillo i Teresa Núñez i constarà de vuit espectacles de disciplines de circ ben diverses.

Entre aquests espectacles, hi haurà els equilibris d’Àngel Sánchez, l’espectacle amb corda d’Ana Rebenaque, l’humor de Quique Montoya i l’acrobàcia còmica de la companyia Arritmados. Diegolow oferirà una mostra de tots els malabars que és capaç de fer amb un diàbolo, es podrà riure amb les pallasses de la companyia Decopivolta Teatre, emocionar-se amb els equilibris del duet format per Jordi Serra i Debi Cobos i gaudir de l’espectacle d’equilibris sobre una roda de Marías Marré.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb