El CDR d’Andorra ha tornat a denunciar la repressió de l’estat espanyol, que ha empresonat bona part del govern de Carles Puigdemont. Aquest cop, el comitè ha omplert de llaços grocs el camí Saludable dels Drets Humans, una ruta de 26 quilòmetres que creua el Principat de sud a nord: de Catalunya a Occitània.

La ruta va ser fruit d’una col·laboració entre el ministeri de Salut i els comuns amb la intenció de promoure un estil de vida saludable i de divulgar la Declaració Universal dels Drets Humans, promulgada per l’Assemblea General de l’ONU el 10 de desembre de 1948. D’aquesta manera, es fan coincidir els trenta punts del text amb els punts quilomètrics del recorregut. Les quatre últimes fites són ubicades dins el Parc Natural de la Vall de Sorteny, punt final del camí.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb