El CDR d’Andorra ha tornat a denunciar la repressió de l’estat espanyol, que ha empresonat bona part del govern de Carles Puigdemont. Aquest cop, el comitè ha omplert de llaços grocs el camí Saludable dels Drets Humans, una ruta de 26 quilòmetres que creua el Principat de sud a nord: de Catalunya a Occitània.

La ruta va ser fruit d’una col·laboració entre el ministeri de Salut i els comuns amb la intenció de promoure un estil de vida saludable i de divulgar la Declaració Universal dels Drets Humans, promulgada per l’Assemblea General de l’ONU el 10 de desembre de 1948. D’aquesta manera, es fan coincidir els trenta punts del text amb els punts quilomètrics del recorregut. Les quatre últimes fites són ubicades dins el Parc Natural de la Vall de Sorteny, punt final del camí.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.