Milers de persones han sortit al carrer a pobles i ciutats de tot el país per reclamar l’alliberament dels presos polítics. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una anàlisi de Josep Casulleras sobre la construcció del discurs de l’odi contra Catalunya per part dels mitjans espanyols.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Pau Vidal, la Opinió Contundent de Benet Salellas i l’Anàlisi de Jordi Goula. També un reportatge sobre Pau Alabajos en punt de mira de la intolerància i la crònica de la visita de Dan Brown a Barcelona per presentar la seva última novel·la, ‘Origen’.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]