La diòcesi de Solsona, que presideix el bisbe Xavier Novell, ha fet una crida a fer dejunis solidaris en suport als presos polítics en vaga de fam a la presó dels Lledoners. En un comunicat, la diòcesi dona suport a una carta d’un grup de cristians que, ‘profundament entristits’ per la situació que ha portat quatre presos polítics a començar una vaga de fam, han decidit fer dejuni els divendres fins que duri la vaga de fam dels presos. El dejuni pot ser total, a pa i aigua, o bé reduint considerablement el menjar. A més dels dejunis, en la carta, el grup de cristians també proposa ‘convocar els divendres de forma transversal i oberta vetllades de reflexió, meditació i oració’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb