El tast d’aquest mes tindrà lloc el proper 20 d’octubre i estarà dedicat als formatges. S’hi farà una introducció a les diferents formes d’elaboració i classificació dels formatges segons els tipus de llet, de pasta, de maduració i curació i es parlarà de les seves propietats nutritives i organolèptiques. A més es donaran els trucs per elaborar una bona taula de formatges i s’explicarà en quin ordre s’han de menjar. .

Per a participar-hi les places són limitades i cal inscriure’s prèviament enviant un correu botiga@vilaweb.cat. El preu és de 18 euros per a membres de +VilaWeb i 23 per la resta de participants. Els tasts són organitzats conjuntament per Tastets i Vilaweb.

Propers Tasts

Tast de cava el 17 de novembre, on es parlarà del seu origen, de les grans cases als petits productors, del mètode d’elaboració, de les varietats acceptades, de les zones on es produeix i dels tipus de cava. A través del tast dels caves del Celler Pagès Entrena, Celler Mas Candí i Celler Mas Comtal, es donaran coneixements tastant Brut Nature, Rosats i Gran Reserva acompanyant-los amb Catànies de Vilafranca.

L’últim tast serà dedicat a productes nadalencs. En aquest taller es presentaran diverses propostes: com fer àpats sorprenents sense embrutar la cuina o com maridar els plats més tradicionals des de l’escudella als torrons incloent-hi la nit de cap d’any on es poden fer plats fàcils amb excel·lents resultats. En els tasts també es donaran idees per fer regals gastronòmics amb productes artesanals catalans que es podran degustar durant la jornada.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb