El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat la pròrroga del tancament de la restauració, cinemes, teatres i gimnasos fins al 23 de novembre. En un document de deu pàgines, el govern ha certificat l’allargament de les restriccions a Catalunya durant deu dies més amb la novetat que els centres d’estètica i de massatge sí que poden reobrir a partir d’avui “amb cita prèvia, de forma individual i garantint que totes les persones disposen d’equips de protecció”.

També entra en vigor la limitació d’actes i serveis religiosos –inclosos els casaments i cerimònies fúnebres– a un màxim de cent persones. Una mesura que té per objectiu evitar situacions com la beatificació de Joan Roig Diggle a la Sagrada Família aquest 7 de novembre passat.

A més, permet a partir d’avui que els transportistes puguin consumir dins els restaurants de les àrees de servei d’autopistes i carreteres. El punt 13.3 diu que a les àrees de servei d’autopistes i altres vies, les activitats de restauració es poden oferir mitjançant serveis de lliurament al mateix establiment, amb l’excepció dels serveis de restauració per a transportistes professionals en ruta. L’excepció està permesa sempre que es respectin les mesures d’higiene i seguretat establertes en el pla sectorial de restauració aprovat pel comitè de direcció del pla PROCICAT.

Aquestes són les mesures contra la covid en vigor a Catalunya

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.