El director de Turisme de Barcelona, William Carnes, ha presentat la seva dimissió després d’una auditoria interna encarregada pel govern municipal i realitzada pels serveis d’Intervenció de l’Ajuntament de Barcelona.

Els resultats de l’auditoria es van posar en coneixement del president del comitè executiu, Joan Gaspart, el president de la Cambra de Comerç i el mateix William Carnes. Tot i que de moment no han confirmat el contingut, tot apunta que hi hauria presumptes irregularitats que han portat a Carnes deixar la direcció.

De moment, aquest matí el govern municipal ja ha comunicat a la resta de grups aquesta dimissió i han demanat al comitè executiu de Turisme de Barcelona una reunió extraordinària per debatre la dimissió.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb