Roger Stone

Nou cop contra el president Donald Trump en el marc de la investigació de les ingerències russes en les eleccions que el van catapultar a la Casa Blanca. L’FBI ha detingut a Florida Roger Stone, un dels seus assessors més destacats.

Stone, de seixanta-sis anys, és estrateg de les campanyes electorals dels Republicans d’ençà de l’època de Richard Nixon. L’assessor és acusat de set delictes: un d’obstrucció a la justícia, cinc de fals testimoni i un de manipulació de testimoni. Avui mateix compareixerà davant d’un jutge.

Segons la investigació, Stone hauria intentat contactar diverses vegades amb Wikileaks a través d’un intermediari per tal d’aconseguir documents robats al comitè nacional del Partit Demòcrata.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb