Fotografia: Observatori de l'Habitatge i Turisme del Clot-Camp de l'Arpa

Els Mossos d’Esquadra han desplegat un fort dispositiu d’agents antiavalots per a desnonar un veí del barri del Clot de Barcelona de noranta-dos anys amb un grau de dependència per, suposadament, un endarreriment en el pagament del lloguer. Tot i la intervenció policíaca, finalment el jutjat ha suspès el desnonament perquè el metge forense ha determinat que, per l’estat de salut de l’home, no es podia executar.

Els Mossos han utilitzat a força per a accedir a l’edifici, ja que un grup de persones convocat per l’Observatori de l’Habitatge i Turisme del Clot-Camp de l’Arpa s’havia assegut davant de la porta per a impedir el desnonament. Fonts del cos han dit que no han fet cap detenció, però sí que han identificat alguns dels concentrats.

L’Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans ha denunciat que es faci fora de casa l’home i la violència emprada pels agents. Podeu veure-ho a continuació:

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb