Els sindicats de la funció pública d’Andorra han refusat la proposta de serveis mínims que ha fet el govern per a la vaga de funcionaris de dijous i divendres. Han dit que el decret de serveis mínims del govern responia a la proposta inicial, de fa tres setmanes, que no ha estat pas acordada.

‘Si en un lloc hi ha cinc funcionaris i la proposta del govern és que n’hi treballin tres, això no és un servei mínim’, ha denunciat el portaveu de la plataforma de funcionaris, Gabriel Ubach. Per tant, serà cada departament i centre educatiu que decidirà el seguiment de la vaga i els serveis mínims.

Entre les accions programades per als dos dies de vaga, hi ha una concentració a la duana de la Farga de Moles dijous a les 10.00  i divendres a les 16.00; una manifestació davant de l’edifici del govern dijous a les 13.00 i una manifestació als eixos comercials divendres al matí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]