Diversos usuaris i la CUP de Sant Andreu han denunciat aquest vespre un intent d’atropellament multitudinari a l’avinguda Meridiana de Barcelona durant la protesta diària, que fa 134 dies que dura. Hi ha hagut un manifestant ferit lleu, traslladat a un CAP pròxim. La policia ha arrestat el conductor del vehicle. Els primers auxilis els han fet Sanitaris per la República, fins que ha arribat l’ambulància del SEM.

La CUP ha acusat Ciutadans, el PSC i l’Ajuntament de Barcelona de provocar violència, per la demanda de prohibir la protesta que es fa cada vespre d’ençà de la sentència del Tribunal Suprem espanyol contra el procés.

El conductor va donar positiu en el control d’alcoholèmia que li van fer posteriorment. La Guàrdia Urbana el va portar a dependències policials, on després de prendre-li declaració va quedar en llibertat. Els Mossos d’Esquadra l’investiguen per un delicte de lesions, mentre que la Urbana tramitarà la denúncia per alcoholèmia.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb