El cuiner Dabiz Muñoz ha obert el seu primer restaurant a Barcelona, que s’anomena GoXO. L’establiment, dedicat a l’alta cuina casolana, és a l’hotel NH Collection Constanza, prop de l’Illa Diagonal. En un comunicat, el cuiner assegura que preparà “plats creatius, imprevisibles, canalles i amb molt de gust”.

El restaurant, que va començar a operar ara fa uns mesos servint a domicili, està obert al públic des de dimecres. El passat 15 de setembre, Muñoz va ser reconegut com el millor cuiner del món pel The Best Chefs Awards. D’altra banda, el seu principal restaurant, DiverXO, ocupa el vintè lloc en el rànquing de The World‘s 50 Best Restaurants.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.