El cuiner Dabiz Muñoz obre al públic el seu primer restaurant a Barcelona

  • Ara fa uns mesos, GoXO va començar a operar però només servint a domicilis · L'establiment és a prop de l'Illa Diagonal

VilaWeb
Redacció
08.10.2021 - 12:18

El cuiner Dabiz Muñoz ha obert el seu primer restaurant a Barcelona, que s’anomena GoXO. L’establiment, dedicat a l’alta cuina casolana, és a l’hotel NH Collection Constanza, prop de l’Illa Diagonal. En un comunicat, el cuiner assegura que preparà “plats creatius, imprevisibles, canalles i amb molt de gust”.

El restaurant, que va començar a operar ara fa uns mesos servint a domicili, està obert al públic des de dimecres. El passat 15 de setembre, Muñoz va ser reconegut com el millor cuiner del món pel The Best Chefs Awards. D’altra banda, el seu principal restaurant, DiverXO, ocupa el vintè lloc en el rànquing de The World‘s 50 Best Restaurants.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any