Nous talls de carretera dels armilles grogues, que protesten per l’alt preu dels carburants i la pèrdua del poder adquisitiu a l’estat francès. A causa d’això hi ha retencions de vint-i-cinc quilòmetres a l’AP-7/A-9 entre Campmany i el Voló. A banda, també hi ha retencions a la D-900 entre el Voló i Pollestres, en sentit sud-nord.

Aquest cap de setmana les protestes han estat especialment virulentes a París, on hi va haver més d’un centenar de ferits i 270 detinguts. Les mobilitzacions van provocar retencions durant tot el cap de setmana a la Catalunya Nord, arribant també als deu quilòmetres. El col·lapse també afecta la circulació de la N-II a Llers.

Consulteu ací l’estat de la circulació en temps real a l’estat francès:

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb