La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha escrit una carta al rector de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC), Javier Ramos, en la qual li ha anunciat que renuncia al Màster en Dret Autonòmic. Així ho ha avançat el digital OKdiario, que publica en exclusiva la carta.

Cifuentes també ha demanat disculpes al rector de la Universitat, to i que assegura que va complir amb tot el que li va demanar la universitat i amb la llei i insisteix que res del que ha fet ha estat il·legal i que si hi ha hagut irregularitats han estat de tipus administratiu del centre.

La polèmica generada per aquest màster es va iniciar el mes de març, quan eldiario.es va publicar una informació que assegurava que Cifuentes, havia obtingut el títol gràcies a dues notes falsificades. Va matricular-se el curs 2011-2012 i li van quedar dues assignatures per acabar. Però el 2014 algun treballador de la universitat extern al servei de postgraus li va canviar la nota de ‘No presentat’ per ‘Notable’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]