El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat la gestió d’Empar Marco al capdavant d’À Punt, tal com recull l’informe d’avaluació de la Direcció General durant els anys 2017 i 2018 i continuarà al capdavant de l’ens.

El resultat ha estat d’un 59%, la qual cosa indica que s’han complit els objectius i que hi ha mancances en alguns aspectes. Fins al 50% significa que no es compleixen els objectius; entre el 51 i el 80% vol dir que està per sota les expectatives; entre el 81% i el 90% dins de les expectatives, i del 91% al 100% que se superen les expectatives. De cara al futur les avaluacions es faran amb una periodicitat anual.

El Consell Rector ha contrastat fonts diverses: els informes d’una consultoria de recursos humans, l’informe de gestió de la directora general, un informe de clima laboral i les informacions que s’han tractat durant les reunions del mateix consell.

Els aspectes en els quals cal millorar s’ha considerat que són  la col·laboració amb la xarxa de TDT locals i comarcals, ja que només s’ha desenvolupat en casos molt puntuals. També s’ha de millorar en la promoció de la transició a l’economia digital i la creació de continguts transmèdia adaptats a les noves pautes de consum.

La CVMC aprova la programació d’À Punt per a la pròxima temporada

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb