El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) ha aprovat la proposta de programació dels mitjans de comunicació públics d’À Punt per a la pròxima temporada.

Segons un comunicat de l’entitat, la directora general, Empar Marco, ha presentat aquest dimecres la programació de tardor ‘atesos els comentaris i suggeriments que el Consell rector li va remetre la setmana passada, després d’estudiar la seva proposta.’

Una de les funcions del Consell Rector, segons la Llei de creació, és ‘aprovar els principis bàsic i també fixar les directrius generals de la programació’.

És competència de la Direcció General ‘decidir sobre els continguts i ordenar la programació de les emissions de la televisió, la ràdio i els serveis en línia, com també qualsevol altra difusió que pugui donar-se, d’acord amb les directrius recollides en el mandat marc, el contracte programa i les directrius d’actuació acordades pel Consell Rector’.

L’objectiu, segons les fonts és ‘treballar de manera conjunta per a millorar cada vegada més els continguts que s’emeten des de la plataforma pública de comunicació.’

Fa pocs dies el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, va descartar que À Punt es trobés en situació de fallida financera.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.