Mercè Conesa i Sixte Cambra han escenificat el relleu en la presidència del Port de Barcelona en el despatx que a partir d’ara ocuparà Conesa, situat a la seu de la Presidència de l’autoritat portuària. El relleu al capdavant del Port el va anunciar ara fa un mes el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en una roda de premsa. Durant aquella intervenció, l’ex-batllessa de Sant Cugat i ex-presidenta de la Diputació de Barcelona, càrrecs als quals va renunciar per esdevenir presidenta de l’autoritat portuària, va apuntar que era una ‘honor’ i un repte estar al capdavant del Port de Barcelona.

Per la seva banda, Cambra ha estat al capdavant del Port durant set anys i ja havia anunciat la seva intenció de no seguir en el càrrec. En el seu comiat com a president del Port, Cambra va qualificar de ‘privilegi’ el fet d’estar al capdavant d’una infraestructura que és la ‘punta de llança de l’economia’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb