La presidenta del port de Barcelona, Mercè Conesa, ha criticat la ‘desídia’ de les administracions responsables de la infrastructura per millorar els accessos viaris i ferroviaris. En un dinar de Barcelona Tribuna, ha demanat ‘agilitat, solució i calendari’ per resoldre aquesta demanda. També ha titllat d’’injustificable’ qualsevol retard més en la finalització del corredor mediterrani.

D’altra banda, ha anunciat que el 2018 el port de Barcelona tornarà a ser el que més creix a tota Europa, seguint la tendència de l’any passat. En aquest sentit, ha destacat que és el principal port de l’estat espanyol amb Àsia. A més, la presidenta de la infrastructura ha mostrat voluntat de fer un ‘pla de millora de la qualitat de l’aire’ del port que inclogui l’electrificació d’alguns molls.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb