Les organitzacions Arran, Endavant i Gatzara han convocat a València una concentració de protesta per les agressions de grups ultres a manifestants i periodistes durant la manifestació del 9 d’Octubre. Centenars de persones s’han congregat davant la delegació del govern espanyol al País Valencià i demanen la dimissió del delegat, Juan Carlos Moragues.

Després dels atacs als assistents a la manifestació, Compromís, Podem, EUPV i Intersindical van demanar la dimissió immediata de Moragues per la falta de seguretat en la manifestació i van condemnar els actes de violència feixista que havien interromput l’exercici de la llibertat d’expressió dels valencians amb agressions físiques i insults.

La Comissió 9 d’Octubre –formada per entitats, sindicats i partits polítics d’esquerres i valencianistes– també va demanar a la delegació del govern espanyol al País Valencià que assumís la seva responsabilitat en les agressions de grups d’ultradreta per la passivitat policíaca.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]