El Complex Hospitalari Moisès Broggi obté el reconeixement com a hospital universitari

El centre docent és ara col·laborador de la UB i s'hi formen cada curs més de cinc-cents trenta alumnes

VilaWeb
Redacció
05.08.2022 - 16:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Complex Hospitalari Moisès Broggi ha adquirit la condició d’hospital universitari de la Universitat de Barcelona (UB), mitjançant el reconeixement del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta acreditació, el centre docent – que aplega l’Hospital de Sant Joan Despí, l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet- passa de ser centre col·laborador amb la universitat a ser hospital universitari.

En aquests moments, en el Complex Hospitalari Moisès Broggi es formen més de cinc-cents trenta alumnes de la UB cada curs: tres-cents vint-i-dos de Medicina, cent setanta-un d’infermeria, i més de trenta de d’altres facultats: Psicologia, Farmàcia i Nutrició, Treball Social i Neurolingüística.

Actualment, el Complex Hospitalari té assignats trenta-vuit professionals amb contracte de professor associat per part de la Universitat de Barcelona i un professor permanent (professor agregat). Quant a doctors, el Complex Hospitalari Moisès Broggi té seixanta-set professionals amb tesis doctorals i dotze doctorands.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes