A poques hores perquè les busques del rellotge marquin les 17.14, fem un repàs del volum d’inscripcions que hi ha a cada una de les cinc ciutats. De moment, Barcelona i Berga ja han omplert tots els trams i asseguren amb gairebé tota probabilitat, una mobilització massiva. I Tarragona les inscripcions han crescut en les últimes hores i ja compta amb cinc trams plens. Les previsions no són tan encoratjadores a Salt i Lleida, on encara queden molts trams per a omplir. Tanmateix, els organitzadors creuen que el fet que la manifestació sigui descentralitzada afavoreix que la gent opti per a no inscriure’s.

L’última dada facilitada per l’ANC -divendres- és de 342.000 persones inscrites a les cinc ciutats: 207.000 a Barcelona, 30.000 a Lleida, 34.000 a Tarragona, 42.000 a Salt i 28.000 a Berga, un 24% menys que l’any passat.

Vegeu la intensitat d’inscripcions en les següents imatges:

Bergaaberga

Barcelonaabcn

Tarragona
Captura de pantalla 2016-09-11 a les 14.35.43

Saltasalt

Lleidaalleida

Més informació:
Guia informativa de la mobilització de l’Onze de Setembre del 2016: ‘A punt’

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb