A poques hores perquè les busques del rellotge marquin les 17.14, fem un repàs del volum d’inscripcions que hi ha a cada una de les cinc ciutats. De moment, Barcelona i Berga ja han omplert tots els trams i asseguren amb gairebé tota probabilitat, una mobilització massiva. I Tarragona les inscripcions han crescut en les últimes hores i ja compta amb cinc trams plens. Les previsions no són tan encoratjadores a Salt i Lleida, on encara queden molts trams per a omplir. Tanmateix, els organitzadors creuen que el fet que la manifestació sigui descentralitzada afavoreix que la gent opti per a no inscriure’s.

L’última dada facilitada per l’ANC -divendres- és de 342.000 persones inscrites a les cinc ciutats: 207.000 a Barcelona, 30.000 a Lleida, 34.000 a Tarragona, 42.000 a Salt i 28.000 a Berga, un 24% menys que l’any passat.

Vegeu la intensitat d’inscripcions en les següents imatges:

Bergaaberga

Barcelonaabcn

Tarragona
Captura de pantalla 2016-09-11 a les 14.35.43

Saltasalt

Lleidaalleida

Més informació:
Guia informativa de la mobilització de l’Onze de Setembre del 2016: ‘A punt’

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb