Des de fa uns dies alguns usuaris ens heu avisat que els nostres piulets que enllacen notícies, van acompanyats d’un missatge que diu: ‘aquest tuit no està disponible perquè inclou contingut que pot ser sensible’. Com a conseqüència, no podeu accedir al contingut. VilaWeb desconeix el motiu pel qual s’està produint aquesta situació de blocatge i de moment, Twitter no ens ha informat perquè no permet que difonguem els nostres continguts. En tot cas, sí que us podem explicar els passos per a solucionar aquesta limitació. És ben fàcil. Si accediu a Twitter a través de l’app de mòbil, heu de seguir aquests passos:

1. Aneu a ‘Configuració i privacitat’.
2. Busqueu ‘Privacitat i seguretat’.
3. Trobareu ‘Mostra continguts que pugui incloure material sensible’. Cliqueu-hi.

Si aquest problema també el teniu quan accediu a Twitter a través d’un navegador, feu-ho així:
1. Aneu a ‘Perfil i configuració’ tot clicant sobre la imatge del vostre perfil (part superior dreta).
2. Aneu a ‘Configuració i seguretat’.
3. On diu ‘Amaga el contingut sensible’, desactiveu aquesta opció.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb