CCOO ha denunciat avui que la decisió del govern espanyol d’enviar la Guàrdia Civil a fer tasques de seguretat a l’aeroport de Barcelona, juntament amb uns serveis mínims abusius d’un 90% i el plantejament d’un arbitratge obligatori, atemptaven greument contra l’exercici del dret de vaga dels treballadors d’Eulen.

El sindicat considera que l’estat d’alerta terrorista no és creïble perquè la política de privatitzacions d’Aena ha estat adjudicar el servei de seguretat en condicions econòmiques a la baixa que signifiquen retallar salaris, condicions laborals i plantilla, perjudicant els treballadors i el servei que es presta a la ciutadania.

CCOO ha exigit a Eulen, Aena i el govern espanyol que posin fi a aquest conflicte laboral, reverteixin la precarització de les condicions laborals del personal de seguretat de l’aeroport i deixin de perjudicar els passatgers que estan atrapades a les llargues cues de l’aeroport.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]