Sant Sadurní d’Anoia, capital del cava, rebrà durant tot el cap de setmana gairebé una cinquantena d’elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata. És el Cavatast. Enguany s’hi serviran 42.300 degustacions de cava i 22.000 de gastronòmiques.

La major part dels tasts es faran a la rambla de la Generalitat. Els tiquets, tant per al cava com per a l’oferta gastronòmica, es poden adquirir anticipadament ací o a les taquilles de la fira.

El programa inclou activitats paral·leles, com ara visites al Centre d’Interpretació del Cava – CIC Fassina i a cellers i caves de la vila, tallers infantils de galetes i reciclatge d’ampolles de cava, activitats musicals, exposicions gastronòmiques i fins i tot maridatges literaris de cava i poesia.

Enguany, el Celler de la Fassina de Can Guineu s’ha tornat a convertir en el punt principal d’activitats: de maridatges i tasts tècnics fins a tallers especialitzats i més activitats de promoció.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb