Sant Sadurní d’Anoia, capital del cava, rebrà durant tot el cap de setmana gairebé una cinquantena d’elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata. És el Cavatast. Enguany s’hi serviran 42.300 degustacions de cava i 22.000 de gastronòmiques.

La major part dels tasts es faran a la rambla de la Generalitat. Els tiquets, tant per al cava com per a l’oferta gastronòmica, es poden adquirir anticipadament ací o a les taquilles de la fira.

El programa inclou activitats paral·leles, com ara visites al Centre d’Interpretació del Cava – CIC Fassina i a cellers i caves de la vila, tallers infantils de galetes i reciclatge d’ampolles de cava, activitats musicals, exposicions gastronòmiques i fins i tot maridatges literaris de cava i poesia.

Enguany, el Celler de la Fassina de Can Guineu s’ha tornat a convertir en el punt principal d’activitats: de maridatges i tasts tècnics fins a tallers especialitzats i més activitats de promoció.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb