Sant Sadurní d’Anoia, capital del cava, rebrà durant tot el cap de setmana gairebé una cinquantena d’elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata. És el Cavatast. Enguany s’hi serviran 42.300 degustacions de cava i 22.000 de gastronòmiques.

La major part dels tasts es faran a la rambla de la Generalitat. Els tiquets, tant per al cava com per a l’oferta gastronòmica, es poden adquirir anticipadament ací o a les taquilles de la fira.

El programa inclou activitats paral·leles, com ara visites al Centre d’Interpretació del Cava – CIC Fassina i a cellers i caves de la vila, tallers infantils de galetes i reciclatge d’ampolles de cava, activitats musicals, exposicions gastronòmiques i fins i tot maridatges literaris de cava i poesia.

Enguany, el Celler de la Fassina de Can Guineu s’ha tornat a convertir en el punt principal d’activitats: de maridatges i tasts tècnics fins a tallers especialitzats i més activitats de promoció.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb