Whatsapp facebook instagram

El servei de WhatsApp ha deixat de funcionar aproximadament a les 19.15. De moment es desconeixen les causes, però sembla que l’afectació podria arribar a diferents països. Aquesta caiguda coincideix amb una actualització del servei, que a partir d’avui limita els reenviaments de missatges de l’app a un màxim de cinc usuaris, fet que provocarà que sigui més difícil difondre missatges en massa.

Vegeu el nivell d’afectació, segons la web Downdetector:

La mesura ja era vigent a l’Índia des que la circulació d’acusacions falses a través de la plataforma va provocar una onada de violència en aquest país, incloent-hi la mort de cinc homes que van ser linxats després falsos rumors que van circular per la plataforma.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb