Una delegació de la Generalitat de Catalunya encapçalada pel secretari de Telecomunicacions, Jordi Puigneró, participarà demà al congrés tecnològic IoTx 2017 a Dubai. Es tracta del principal congrés internacional de ‘l’Internet de les coses’ d’Orient Mitjà i es farà entre demà i dimarts.

Catalunya, juntament amb Escòcia, és l’única nació estrangera convidada a participar en aquest esdeveniment de referència per als emprenedors tecnològics, inversors i capdavanters en l’àmbit de ‘l’Internet de les coses’ de la zona. Puigneró farà el discurs d’obertura del congrés i explicarà l’estratègia SmartCAT de la Generalitat, que pretén convertir Catalunya en una smart country de referència internacional.

Precisament l’interès de les autoritats de Dubai per l’estratègia SmartCAT ha portat Catalunya a participar en aquest congrés. L’objectiu d’aquesta estratègia del govern és millorar la qualitat de vida, la sostenibilitat i generar oportunitats econòmiques a Catalunya. Països com Singapur, Irlanda, l’Índia i la Xina també s’han interessat en l’SmartCAT i han convidat el govern perquè presenti els eixos d’aquesta iniciativa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]