Carles Benavent

Carles Benavent rebrà el premi a la trajectòria als guardons que entrega l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM). En aquesta edició també es premiarà a Lluc Casares, premi al jove talent; la producció ‘Carta Blanca’ de l’Estival de jazz i Underpool, premi al treball discogràfic; el projecte Jazzon!, que va néixer el 2007 i està dirigit al camp del jazz i altres músiques creatives i improvitzades, premi a l’impuls de la música en viu; Mujeres de la Industria Musical (MIM), premi a l’associacionisme; el programador del Festival Jazzahead, Peter Schulze, premi Internacional, i el local Clasijazz, Premi especial de la Junta Directiva. La Festa dels premis de l’AMJM compta aquest any amb la seva 21a edició i se celebraran el 27 de març a la Fabrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona.

Aquest any, per primer cop, la Festa dels Premis de l AMJM s’inclourà dins el Jazz I Am, una trobada internacional del món del jazz, organitzada pel Taller de Músics, que es desenvoluparà del 27 al 29 de març del 2019 a Barcelona, amb la voluntat d’esdevenir anual.

La Festa dels Premis de l’AMJM compta aquest any amb la seva 21a edició i se celebraran el 27 de març a la Fabrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona. L’acte representarà el tret de sortida de la celebració dels 30 anys de ‘entitat.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.