Caetano Veloso, l’home que va canviar la música del Brasil, actuarà dissabte a la nit a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) al festival de la Portaferrada. A més ho fa amb un acompanyament molt especial: els seus tres fills, Moreno, Zeco i Tom. Plegats presenten ‘Ofertorio‘, un espectacle que Caetano feia molt de temps que desitjava presentar. ‘Vull cantar amb ells perquè és signe de celebració i felicitat; haver actuat fa uns anys per primer cop amb Moreno és de les coses més boniques que m’han passat mai’, confessa el músic brasiler.

L’espectacle, amb Caetano a la veu i la guitarra i els seus fills tocant diversos instruments, és format per peces seves triades pels seus fills, com per exemple ‘O Leãozinho’, ‘Sertao’ i ‘Reconvexo’. També interpretaran cançons inèdites escrites conjuntament i temes propis de Moreno, Zeca i Tom. Un espectacle que ens permetrà de familiaritzar-nos amb el futur de la saga Veloso, atès que Moreno i Tom són músics professionals i Zeca, després d’haver-se passat l’adolescència experimentant amb l’electrònica, ha començat a escriure cançons.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.