Guillem Agulló, el jove antifeixista de Burjassot (Horta Nord) assassinat per un grup de nazis l’11 d’abril de 1993, rebrà avui un homenatge a la seva ciutat. L’esquerra independentista ha convocat una manifestació a les 19.30 a la plaça Emilio Castejar. Aquesta setmana s’han complert vint-i-cinc anys del seu assassinat i ha rebut diversos actes d’homenatge.

Paral·lelament, a les 18.30 també hi ha un acte de record a l’espai Coffice a Sant Cebrià de Vallalta (Maresme). També és el cas de Molins de Rei (Baix Llobregat), Manlleu (Osona), Arbúcies (Selva), Manresa (Bages), Igualada (Anoia), Lleida i Vic (Osona).

Endemés, al Palau de la Música de València, diumenge serà homenatjat pel grup Ovidi4 i la seva pròpia família.

A més, dissabte vinent, València inaugurarà el passeig Guillem Agulló al Jardí de Vivers en un nou acte d’homenatge a ‘totes les víctimes de la intolerància’ organitzat per Acció Cultural del País Valencià. Hi haurà parlaments i actuacions musicals, a més d’una manifestació a la plaça Sant Agustí a les 18.00.

Més informació:

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb