La Comissió Europea ha aprovat aquest dimecres la compra de Yahoo per l’empresa de telecomunicacions Verizon, perquè considera que l’operació no tindrà un impacte negatiu a l’espai econòmic europeu.

Verizon ha avisat aquesta setmana que es disposa a revisar els termes de l’acord -estimat en 4.830 milions de dòlars (4.397 milions d’euros)-, després de conèixer-se el robatori de dades de 1.000 milions de comptes sofert pel gegant d’internet.

En la seva anàlisi, l’executiu comunitari ha conclòs que l’operació proposta no planteja cap problema de competència al mercat comunitari, per la posició “moderada” que ocupen les firmes i el creixement limitat al qual portarà la transacció, a més que existeixen altres actors de pes que ofereixen aquest tipus de serveis.

L’expedient, que va ser notificat a Brussel·les el passat 17 de novembre, ha estat examinat sota el procediment simplificat que s’assigna als casos menys problemàtics.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]