The Flaming Lips, Sant Etienne, Cat Power, The Jesus & Mary Chain, Ash… aquests són alguns dels grups que aquest cap de setmana participaran en el Visorfest Benidorm, a la Marina Baixa, concretament al parc de l’Aigüera. És un festival de nova creació que pretén de rememorar l’esperit dels festivals de la dècada de 1990.

Per això hi són convidats molts músics i grups que es van formar en aquella època o que van triomfar llavors. Tot i això, encara són actius i mantenen un discurs actual. Així, el cartell barreja estils musicals diferents com ara rock, pop i música electrònica i és format per The Flaming Lips, The Jesus & Mary Chain, Cat Power, Ride, Chk Chk Chk, Saint Etienne, Ash, Megabeat – Interfront, Chameleons Vox, Addictive TV,  Dj Amable, Julio Rodenas Dj, Bilbadino Dj, Miqui Puig Dj, Toño + Bryan i Roberto + Jose Miguel.

Un altre dels trets distintius del Visorfest és que les actuacions no s’encavalcaran, un dels grans problemes dels megafestivals actuals. Per això només hi haurà dos escenaris i els concerts s’aniran alternant per tal que el públic, si ho vol, pugui assistir a tots i gaudir-ne sense pressa.

 

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb