Barcelona i Mèxic estaran unides per un vol directe d’anada i tornada durant tot l’any. El Ministeri de Foment espanyol ha autoritzat la companyia aèria Emirates perquè exploti serveis aeris regulars a la ruta Dubai-Barcelona-Ciutat de Mèxic. El nou enllaç directe podria arribar a beneficiar més de 150.000 passatgers anuals, amb una oferta que superarà els 95.000 seients en cada direcció.

Els serveis podrien començar abans d’acabar l’any i retallaran el temps de vol entre Mèxic i Barcelona en fins a dues hores la durada del viatge actual. Addicionalment, la companyia Emirates té previst reforçar la connexió entre Barcelona i Dubai afegint una tercera connexió diària a les dues actuals.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb