El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el vice-president, Francesc Miralles, han assistit a l’homenatge que s’ha fet al fossar de les Moreres a aquells mallorquins i eivissencs que van morir durant la Guerra de Successió en defensa de Barcelona. També hi han assistit el tinent batlle de Barcelona, Jaume Asens, el president del grup municipal d’ERC, Alfred Bosch, i la regidora de la CUP – Capgirem Barcelona, María José Lecha.

Acte Tricentenari 1715
Després, les autoritats han visitat al Born Centre Cultural, acompanyats del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, l’exposició sobre el paper dels mallorquins durant el setge de Barcelona.

Als parlament fets al museu han insistit en la reivindicació dels valors democràtics i culturals que uneixen el Principat de Catalunya amb Mallorca i la resta dels Països Catalans.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.