Aquest dimarts es juga a Rússia el partit de semifinals entre França i Bèlgica. El mundial de futbol desperta passions i cadascú opta per animar la selecció que li és més familiar. En el cas de Balaguer és la selecció belga, ja que l’entrena un balaguerí: Robert Martínez. L’ajuntament ha muntat un acte per seguir en directe el partit del mundial de futbol a partir de les vuit del vespre a la placeta de Sant Domènec.

Quan tenia dinou anys va anar a jugar a Anglaterra amb el Wigan Athletic, que llavors vagava per la tercera divisió. La seva carrera futbolística l’ha fet dur els colors de diversos equips però ha estat com a entrenador que ha triomfat de manera definitiva, amb el Wigan l’Everton o la mateixa selecció belga.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb