La diputada del PP al parlament Andrea Levy ha dit avui que el PP no és l’últim partit al parlament de Catalunya. En una entrevista a RAC 1, quan li han preguntat què ha fet malament el PP per ser l’últim partit a la cambra, Levy ha contestat: ‘Amb la CUP, no? L’últim partit…?’

El conductor del Via Lliure, Xavi Bundó, ha insistit a Levy perquè expliqués per què considerava que el PP, amb quatre diputats com la CUP, no era l’últim partit malgrat tenir menys vots que els anticapitalistes. Levy ha acusat el periodista de portar l’entrevista ‘a l’absurd’: ‘Si vol no li contesto la pregunta que m’ha fet’, ha dit, rient, abans de tancar la picabaralla: ‘Que sí, que sí, que continuem l’entrevista’.

L’usuari de Twitter Kasper Juul ha recollit el fragment.

Quan ha acabat l’entrevista, Levy ha aprofitat la picabaralla per titllar RAC 1 de ‘mitjà independentista’ i per culpabilitzar els mitjans de comunicació dels insults i amenaces que ha rebut. Posteriorment, Bundó ha lamentat els insults que ha rebut Levy i també ha criticat que la diputada del PP hagi culpat els mitjans de comunicació.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.