Aquest cap de setmana, es fa a diversos indrets del Poble-sec de Barcelona el festival Primavera Club, el germà petit del prestigiós Primavera Sound. Conegut pels cartells plens d’artistes emergents i les propostes innovadores, enguany el certamen vol imaginar el futur més immediat de la música. I, segons la seva previsió, serà molt variat: hi haurà diversitat de gènere, de procedència i d’estils.

Diuen que el Primavera Club és el festival on els caps de cartell es creen en directe, sobre l’escenari i davant el públic amatent. En total, enguany hi participaran quaranta-sis artistes units en una programació en què tenen cabuda tots els estils. El programa posa un èmfasi especial en les veus femenines: del folk rebel de Stella Donelly al hip hop britànic de Flohio i la sofisticació R&B d’Ama Lou passant per la cançó electrònica de Buzzy Lee Spielberg.

També cal destacar les actuacions de Palm, que la crítica considera hereus d’Animal Collective, i el quartet barceloní Conttra, una formació amb uns directes molt contagiosos. El cartell també fa espai als diggers, aquelles propostes alternatives que sovint romanen amagades. És el cas de Habibi Funk, Athens of the North i els sons de ball vintage de Sofrito.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb