La coral que interpretarà Els segadors abans de començar el partit

Avui a la tarda el club de rugbi de Perpinyà, els Dragons Catalans, jugarà la final de la Challenge Cup de rugbi a 13 a Wembley. L’himne nacional de Catalunya també és el de l’equip nord-català. Per aquesta raó una coral anglesa l’interpretarà davant noranta mil espectadors abans de començar el partit. La competició podrà ser vista en directe a Esport 3, la cadena especialitzada en esports de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació.

Els Segadors és l’himne oficial de l’equip nord-català, que jugarà per segona vegada la final de la Challenge Cup. És per això que el 2007, que ja hi van arribar, l’himne ja hi va sonar. Aquell dia, tot i haver perdut, els Dragons Catalans es va convertir en el primer club no anglès que hi va arribar.

L’estadi de Wembley és situat a Londres i té una capacitat de noranta mil espectadors. El vell era el més famós d’Anglaterra i un dels més coneguts al món. La construcció del nou va formar part del projecte per als Jocs Olímpics de Londres el 2012 i ara com ara és el segon més gran d’Europa.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb