La número 2 a la llista dels populars a l’Ajuntament de Madrid i ex-diputada del PP al parlament, Andrea Levy, ha anunciat que renuncia a l’acta de diputada al congrés espanyol per a ‘centrar-se’ en la política municipal madrilenya. Levy ni tan sols havia pres possessió com a diputada perquè la sessió de constitució és dimarts vinent. En un comunicat a través de les xarxes socials, Levy ha anunciat la decisió i ha argumentat que Madrid és la seva ‘prioritat’. ‘Ara vull centrar-me en la necessitat de tornar a Madrid les millors polítiques de gestió’, ha assegurat.

Levy va ser la número 6 per Madrid a la llista encapçalada per Pablo Casado al Congrés dels Diputats. Levy ha agraït la ‘confiança’ de Casado i ha defensat el seu lideratge del partit. Amb la renúncia de la política catalana, entrarà com a diputat a la cambra baixa espanyola el número 8 per Madrid, José Ignacio Echániz.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.