El nou ambaixador dels Estats Units a Espanya i Andorra, Richard Duke Buchan III, fa la primera visita oficial al principat. Ahir es va reunir amb el cap de govern, Antoni Martí,  per tractar de qüestions d’interès entre tots dos estats i avui amb el síndic general Vicenç Mateu i la sots-síndica general, Mònica Bonell, que han rebut l’ambaixador al seu despatx i li han mostrat la cambra parlamentària.

Durant la visita a l’hemicicle, han parlat de les relacions bilaterals, del sistema parlamentari andorrà i dels vint-i-cinc anys de la constitució. Els síndics li han explicat la història política i institucional del principat. L’ambaixador anava acompanyat de Marcos Mandojana, cònsol dels EUA a Barcelona, que canalitza moltes gestions amb Andorra.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.