Resposta sentència procés

L‘Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol col·lapsar la xarxa viària del Principat a com a resposta a la sentència del judici procés amb tres marxes ciutadanes de llarg recorregut que sortiran des de diferents punts del territori i que confluiran a Barcelona. Així ho ha explicat el secretari nacional de l’ANC David Fernàndez en una entrevista a Betevé. Segons que ha dit, les marxes duraran tres dies i els participants recorreran un centenar de quilòmetres.

La Intersindical registra un pre-avís de vaga general 

Feràndez no ha concretat quin dia començaran les marxes, però ha avançat que la primera jornada es farà una marxa ciutadana de 40 quilòmetres. El tram del segon dia també serà de 40 quilòmetres i el tercer serà de 20 quilòmetres, amb la idea que cada mig dia es puguin fer 20 quilòmetres de protesta per, tal com ha dit el secretari nacional de l’ANC, col·lapsar la xarxa viària.

A banda d’aquestes marxes, l’ANC també preveu de convocar una manifestació unitària, però Fernàndez no n’ha avançat més detalls.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.