albiach pressupost

La presidenta de Catalunya En Comú Podem (CatECP), Jéssica Albiach, ha admès els ‘bons avanços’ en la negociació del pressupost pel 2020 però ha avisat al vice-president, Pere Aragonès, que queda ‘molta feina per fer’ abans de tancar un acord definitiu. Albiach ho ha dit en una atenció als mitjans durant la manifestació de la plantilla de Continental a Rubí, en la qual s’ha mostrat satisfeta pels passos donats en la rebaixa de les taxes universitàries i en la reforma fiscal que servirà per a ‘blindar els serveis públics’ i ‘lluitar contra l’emergència climàtica’. Alhora, ha explicat que els propers punts sobre la taula de negociació seran el finançament de les escoles bressols i el pla nacional de la indústria.

Sobre aquest darrer punt, ha anunciat que la propera setmana al parlament aprofitaran per demanar explicacions a la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, sobre el ‘desmantellament de la indústria catalana’ i ha recordat el cas dels 760 treballadors a Continental ‘amenaçats’ per un possible procés de venda de la planta de Rubí.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.