Air Nostrum i Vueling han arribat a un acord per a la comercialització conjunta dels vols de la ruta Barcelona-València, que començarà a operar el mes de març propvinent. Air Nostrum ha explicat que es podrà anar i tornar el mateix dia, tant des de València com des de Barcelona. Aquesta era una demanda dels empresaris del país. Els bitllets dels vols es posaran a la venda avui –ja es poden adquirir a les webs d’Iberia i Vueling.

Air Nostrum oferirà, de dilluns a divendres, el vol del matí, que eixirà de Barcelona a les 7.30 i de València a les 8.55. I Vueling operarà cada dia en horari de tarda i vespre. Els vols des de Barcelona sortiran des de l’aeroport del Prat a les 16.45 i de València a les 18.30.

Aquesta nova connexió també tindrà codi compartit amb Iberia, cosa que permetrà de fer reserves en qualsevol de les dues companyies i també de manera combinada per a anar i tornar.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]