Vaga de bitllets

La plataforma Stop Pujades ha denunciat a Twitter que el personal de seguretat de Renfe ha agredit diversos usuaris del servei de Rodalia a l’estació de Sant Andreu Arenal. Els agents han impedit per la força que els usuaris en vaga de bitllets obrissin les portes per accedir a les andanes. ‘La seguretat de la Renfe ha agredit i impossibilitat obrir totes les portes’, ha escrit la plataforma.

Els usuaris de les línies R3 i R4 avui fan vaga de bitllets per a denunciar el servei deficient dels trens de rodalia. La iniciativa, però, no ha acabat de reeixir arran d’un fort desplegament de seguretat. Els agents que han obligat a la majoria d’usuaris a picar el seu bitllet sota l’amenaça de sancionar-los.

La plataforma Stop Pujades s’ha preguntat quant ha costat tot el desplegament de seguretat conta la vaga de bitllets. ‘Quants d’aquests diners podrien anar a la seguretat de les vies?’, ha reblat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb