Adif ha engegat un pla extraordinari per escometre millores a 433 petites estacions de tren de la xarxa convencional que abordarà durant el que resta d’aquest any i el 2018, i suposarà una inversió de 2,1 milions d’euros, segons ha informat l’empresa.

Es tracta d’estacions situades a zones rurals, repartides per tota la xarxa ferroviària convencional, a les quals es duran a terme tasques de repintar, neteja, reposició de sistemes d’electricitat, reparació de cobertes, façanes, marquesines i closos, i millores en els passos entre andanes, entre d’altres actuacions.

En concret, les estacions que Adif repararà estan repartides per quinze comunitats. Castella i Lleó, Catalunya, i Aragó són les regions on més nombre d’estacions es milloraran, un total de 101, 67 i 63, respectivament. Després se situen Galícia, amb 65 estacions, Castella-la Manxa (34) i Andalusia (33).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]