Abascal

El líder de Vox, Santiago Abascal, és un polític que només té una solució per als problemes: l’exaltació del nacionalisme espanyol. En una conferència al Club Siglo XXI de Madrid, Abascal es va sotmetre a les preguntes del públic, però l’única resposta que va oferir va ser ‘Visca Espanya!’

Els assistents a l’acte li varen preguntar sobre la manipulació d’embrions, el salari dels inspectors d’hisenda, mesures per atraure empreses arran del Brexit o sobre les llicències per edificar. Abascal només va saber oferir evasives. ‘No he reflexionat sobre això’ o ‘És quelcom que no he pensat més de cinc segons’, són algunes de les contestacions.

Tanmateix, Abascal sí que va respondre quan un dels assistents va rematar una de les preguntes de la següent manera: ‘Una abraçada i visca Espanya.’ El líder de Vox, va dir: ‘Visca Espanya, perquè això no pot quedar sense resposta.’

Vegeu ací el moment:

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb