BARCELONA, 30 (EUROPA PRESS)

Un total de 40 professors catalans es reuniran aquest divendres a la Universitat de Perpinyà en la primera jornada formativa específica sobre el Batxibac, la doble titulació de Batxillerat espanyol i francès.

Segons ha informat la Conselleria d’Ensenyament en un comunicat, la formació estarà dirigida al professorat de llengua i literatura franceses i al qual imparteix la història de França.

El Batxibac implica cursar les matèries pròpies del Batxillerat a Catalunya, les específiques Llengua i literatura franceses i Història de França, i un mínim d’un terç del currículum en llengua francesa.

Per obtenir la doble titulació cal cursar el currículum mixt, superar totes les matèries de Batxillerat i superar una prova externa de les matèries específiques.

El passat curs, un total de 43 centres educatius i 705 alumnes han cursat el Batxibac, i amb vista al pròxim any s’han afegit onze centres més.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb